Najaarsvergadering 18 november 2021

 

UITNODIGING

Het bestuur nodigt u uit voor de najaarsvergadering van de Historische Vereniging “De Zijpe”, die op donderdag 18 november 2021 wordt gehouden in café-restaurant De Jonge Prins in ’t Zand, aanvang 20.00 uur.

In de bijlage treft u de agenda aan voor deze vergadering, alsmede de begroting voor 2022. Klik hiervoor op de onderstaande links.

Uitnodiging Najaarsvergadering 18-11-2021

Begroting 2022 – 18 nov. 2021

De coronamaatregelen zijn sinds het moment van aanleveren van de kopij voor de ZHB veranderd. Het maximaal aantal bezoekers is inmiddels vrijgelaten. U hoeft zich daarom ook niet meer van te voren aan te melden. Iedereen is welkom! Wel wordt bij binnenkomst van de zaal uw QR-code gecontroleerd!! Zorg dus dat u die mee heeft, digitaal of op papier.

Na de pauze zal door Ad van Liempt een lezing worden gegeven rond het thema “1945, het jaar van de bevrijding en van heel veel emotionele gebeurtenissen in een geruïneerd land”. Het boek van Ad van Liempt – Leven in bezet Nederland – wordt door boekhandel Plukker in de zaal te koop aangeboden. Plukker heeft laten weten dat er niet gepind kan worden. Mocht u dit boek willen aanschaffen neem dan (als het kan) gepast geld mee.

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.