Expositie van geselecteerde foto’s van de fotowedstrijd “Het gezicht van de Zijpe” in het Zijper Museum

 

 

Ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan heeft de Historische Vereniging “De Zijpe” in 2022 een fotowedstrijd georganiseerd met als thema “Het gezicht van de Zijpe”. Tijdens de feestavond op 18 november jl. zijn de winnaars van deze fotowedstrijd bekend gemaakt, t.w. Mike Tesselaar, Claudia Wanders, Johan Blankwater en Björn Edelman.

Op 8 januari jl. vond de prijsuitreiking plaats in het Zijper Museum. Hierbij waren bijna 40 personen aanwezig. Na de uitreiking van de prijzen aan de 4 winnaars werd de expositie “Het gezicht van de Zijpe” geopend, een expositie van geselecteerde foto’s van de gehouden wedstrijd.
In totaal zijn 39 foto’s ingediend, waarvan er 14 geselecteerd zijn op het typische voor de Zijpe, aldus Henk Katuin, voorzitter van de “vakjury”. Deze foto’s zijn vanaf 8 januari te bewonderen in het Zijper Museum, tijdens de openingsuren op zondag- en maandagmiddag van 12.00 – 16.30 uur.

Een video met interviews met de winnaars van de fotowedstrijd is te bekijken door op onderstaande Youtube link te klikken:

https://www.youtube.com/watch?v=LUeaVBEwa2I

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.