Wandeltochten in Schagerbrug en ’t Zand

 

 

 

Zoals u waarschijnlijk allemaal al weet bestaat onze vereniging dit jaar “40 jaar” en wij  maken er een feestelijk jaar van!  Wij zijn er in geslaagd om u iedere maand iets aan te bieden, hetzij een wandeling, hetzij een fietstocht of een excursie en als slot de feestavond op 18 november a.s.

In juni hebben wij 2 wandeltochten georganiseerd. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de wandeling op 12 juni a.s. door Schagerbrug, die wordt geleid door Jan Blaauw en de wandeling op 19 juni a.s. in ’t Zand, onder leiding van Dirk Smit.

 Op zondag 12 juni om 13.30 uur wordt verzameld op de hoek bij het notariskantoor  in Schagerbrug, Schagerweg 53 en op zondag 19 juni  op het pleintje voor de RK kerk in ’t Zand, Keinsmerweg 3, ook om 13.30 uur.

Het zijn 2 bijzonder interessante wandelingen, met heel veel informatie over hoe het vroeger was. Graag tot ziens bij één van de, of misschien wel beide wandelingen.

Deelname is gratis, maar geef u van tevoren wel even op, want er kunnen maximaal 50 mensen mee per wandeling. Aanmelden kan, het liefst via de mail, bij nwezelman@xs4all.nl

 

                         

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.